top of page

KAJ POČNEMO

 

Destilacija in fermentacija

Pot v širni svet fermentacije in destilacije se je začela z nakupom našega prvega destilacijskega kotla. Mašina, v katero smo investirali, se je izkazala za izredno vsestransko in uporabno zadevo, ki nam je kar naenkrat omogočila širše možnosti uporabe naravnih surovin, s tem pa v nas zanetila iskro nenehnega raziskovanja in razmišljanja o novih poizkusih. Tako se je začelo potovanje po okusih, aromah, teksturah in oblikah transformacij surovin v nekaj čudovitega, zanimivega, odličnega,
nenavadnega, včasih tudi čudnega, nedojemljivega. Kaj za vraga lahko vse sprobamo?

Organizacija dogodkov

Po dobrem štartu z našima dvema ginoma, smo se podali še v nove dogodivščine. Začelo se je z odprtjem Karakter Bara, ki je v hipu postal naša poletna rezidenca in novi “place to be” ob Bohinjskem jezeru. Glasbeni večeri na terasi, koncerti v kanalu, BBQ popoldnevi, mirni dopoldnevi z odlično kavo in lokalnimi “sladkiši”, piknik sobote in nedeljske otroške delavnice. Preprosto zakon, to smo potrebovali!

Kulinarika

Ker je vsakega kratkega Bohinjskega poletja kmalu konec, smo se ob kuhanju tople domače juhce nekega mrzlega oktobrskega dne odločili, da nadaljujemo z dobro hrano in pijačo tudi v hladnih mesecih. Od pogovora do ideje in realizacije je čas kar izpuhtel, in še preden smo se dobro zavedali, je v centru Ljubljane odprl vrata naš azijsko obarvani bistro Zanoodle, kjer izdelujemo svoje nudle, varimo domačo kombučo neštetih okusov, fermentiramo omake in kuhamo zabavne, sveže in izredno okusne jedi. Brezveze, da vam razlagamo, pridite probat!

Če želite izvedeti več o nas, preberite NAŠO ZGODBO ali poizvedite več O NAS.

Za več informacij o naših izdelkih, si oglej stran o KARAKTER GINU.

bottom of page