top of page

KULINARIKA

Ker vsi radi dobro jemo in uživamo v obredu pripravljanja in postrežbe hrane, smo se odločili, da delimo naše občutke s širšo javnostjo.

Naši mojstri pripravljajo svežo in okusno hrano iz lokalnih sestavin, tesno sodelujejo z lokalnimi pridelovalci, kmeti in lovci. Rezultat so jedi polne diverzitete, mešanja kombinacij iz stoletja starih kuharic, inspiracijami z bližnjega vzhoda, Azije in drugod.

Tako lahko na jedilnikih najdete sveže domače testenine, azijsko obarvane juhe, stejke lokalnih krav mlekaric, krškopoljskega pujsa, tradicionalne jedi iz krompirja, bohinjsko koruzo trdinko in še in še.

Domače testenine iz Zanoodle Bistroja v Ljubljani
Pečen piščanec iz kuhinje Zanoodle Bistroja
Zanoodle Burger z sezonsko zelenjavo in lokalnim mesom

Se vam cedijo sline?

Kulinarični dogodki

Kot lepo razlaga slovenski pregovor »Ljubezen gre skozi želodec«, si delimo ljubezen do hrane in uživamo v vsakem odličnem obroku, ki ga imamo skupaj. V duhu slovenskega gostoljubja smo veseli, da vam lahko ponudimo srčno hrano, pripravimo okusne jedi in ustvarimo prijetno vzdušje za vas in vaše prijatelje.

Ker si prizadevamo za ohranitev našega okolja in naravnih danosti, na naših prireditvah nikoli ne uporabljamo plastike za enkratno uporabo.

Timi iz Zanoodle Bistroja med izdelavo domače kombuče
Zanoodle ribja juha z rakci z domačimi rezanci

Si pripravljen/a doživeti okusno večerjo, spoznati skrivnosti naših kulinaričnih mojstrov ali se preprosto zabavati na eni izmed naših prireditev na prostem?

Potem preveri naš koledar za kulinarične delavnice, degustacijske dogodke, pop-up žare in še več!

bottom of page